PenttiKHnninen Minä elän

Kaikki blogit puheenaiheesta Puheenjohtajakisa

Oikein laimeaa kevättä

Dear Kaikki jotka olette joskus edes miettineet äänestämistä, minulla olisi asiaa. 

Kaikki tuki Antti Rinteelle

 Aiemmassa tekstissäni pyysin Antti Lindtmania asettumaan ehdolle SDP:n puheenjohtajakisaan. Antti Lindtman on kuitenkin päätöksensä tehnyt ja ei lähde SDP:n puheenjohtajakisaan. Itselläni tämä tarkoittaa vain yhtä asiaa, eli Antti Rinteellä on täysi tukeni ja toivon, että hänet valitaan jatkokaudelle.

Antti Lindtman SDP:n puheenjohtajaksi

Keskustelu SDP:n puheenjohtajuudesta käy kuumana. Antti Rinne ilmoittaa lauantaina puoluevaltuuston kokouksen yhteydessä jatkoaikeistaan. Riippumatta Rinteen jatkoaikeista, on käynyt selväksi, että jonkin muotoinen puheenjohtajakisa on luvassa.

Mahdollisia ehdokkaita Rinteen lisäksi on ainakin Antti Lindtman, Timo Harakka, Tytti Tuppurainen ja Tuula Haatainen. Vaikka mahdollisia ehdokkaita on paljon, näistä Antti Lindtman on kaikilla mittareilla ehdoton ykkösnimi.

Ennustus: Stubb luopuu

Tänään Ylen sivuilta sai lukea uutisen, joka kokoomuspiireissä ei naurata. Puolue näyttäisi olevan johdon ja imagon suhteen heikossa hapessa.

Tässä tilanteessa ja puheenjohtajavaalien lähestyessä Alexander Stubb  ymmärtää realiteetit. Stubb tekee arvioni mukaan päätöksen luopua puheenjohtajuudesta Petteri Orpon hyväksi.

Siitä seuraa, että Stubb ei halua mihinkään riviministerin vakanssille. Toisin sanoen hän siirtyy Brysseliin, jossa hänellä on mepin paikka. ( Tästä en ole ihan varma?)

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä