PenttiKHnninen Minä elän

Kaikki blogit puheenaiheesta Lentomatkustus

Kuulkaas Juhana Vartiaisen, ilmastonmuutoksen ja korporativismin epäilijät!

Vartiaisen arvostelijat ovat joissain asioissa häntä enemmän oikeassa ja joissain väärässä. Kaikkia relevantteja näkökulmia (mm.

Miksi suomalaiset ovat aina jumissa lentokentillä

Uutisen mukaan 14-henkinen suomalaisseurue jumissa Münchenin lentokentällä.

Saamme jatkuvasti lukea näitä dramaattisia kertomuksia suomalaisten jumiutumisesta milloin missäkin lentokentille pahimmillaan päiviksi.

Nyt Münchenissä matkustaja Laine korostaa, että " henkilökunta on kohdellut kaikkia erittäin ystävällisesti ja yrittänyt auttaa. Poliisit ovat jakaneet odottajille vesipulloja ja syötävää, kuten suklaapatukkoja ja suolatikkuja, jotka kuitenkin loppuivat heti. 

Älä lennä

Hesari kirjoitti tänään laajan artikkelin ruotsalaisten vähittäisestä heräämisestä hupilentämisen ja ilmastonmuutoksen väliseen ristiriitaan.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005613110.html

Siellä on viimein saatu aikaan naurettavan pieni lentovero, jolla toivotaan olevan edes vähäistä vaikutusta räjähdysmäisesti kasvaneeseen lentomatkustamiseen. Suomi ei tietenkään vielä edes harkitse. Aina ollaan reilusti takamatkalla joka asiassa.

Matkustajatietorekisteri lisää turvallisuutta

Euroopan parlamentti hyväksyi huhtikuun istuntoviikolla direktiivin matkustajarekisteritietojen (PNR) käyttöön otosta EU:ssa.

Direktiivi velvoittaa lentoyhtiöitä antamaan kansallisille viranomaisille tietoja EU:n ulkopuolelle lähtevistä ja sieltä tulevista matkustajista. Käytännössä kerätään tietoja matkustuspäivistä ja -reitistä, matkatavaroista ja maksutavoista.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä